Tu contribui la cea mai importantă victorie!

 

Trouble The Mascot Fundația Filantropică Metropolis - Spitale Publice din Bani Privați

26.666666666667% Complete
480 RON
Sumă strânsă
1,800 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bună! Eu sunt Trouble.

 

Nu vorbesc română prea bine, pentru că abia anul trecut am venit de peste hotare și am semnat un contract multianual cu CSO Voluntari - fiind probabil cel mai de perspectivă jucător străin.

Așa că, dacă nu par foarte amuzant sau cool în acest text, e perfect. Pentru că nici nu sunt.

Glumesc… sunt. Dar dacă asta nu a părut funny, vinovați sunt colegii de la departamentul de traduceri. Oricum, am încredere în ei și știu că mesajul cu adevărat important va ajunge cu siguranță la voi. 

 

Pe 4 aprilie este ziua mea. Și cum să o sărbătoresc altfel dacă nu la un super-meci de baschet, la care vă invit să îmi fiți alături?! 

Că mergi la CSO Voluntari vs. U-BT Cluj-Napoca poate ai mai zis… dar că ai mers la majoratul unui bulldog, nu cred. 

 

Probabil acum te întrebi de ce citești acest text pe pagina celor de la Fundația Metropolis. Ei bine… cu “problemele” mă ocup doar pe terenul de baschet. În afara lui însă, sunt cel mai bun prieten al suporterilor noștri și nu numai. Și am o inimă mare, mare, aproape la fel de mare ca urechile.

 

Așa că anul acesta aleg să îmi donez ziua de naștere. Astfel, orice cadou ați vrea să ajungă la mine, îl puteți înlocui cu o contribuție la cauza #SpitalePubliceDinBaniPrivati . Vorbind despre celebrarea unui majorat, cu toții ne-am gândit la suma de 1800 lei ca obiectiv pentru acest eveniment. 

 

Prezența voastră la sală, la ziua mea, și îndeplinirea acestui obiectiv sunt mai importante decât orice victorie. Pentru că să ai alături oameni care fac bine e cea mai frumoasă victorie! 

Iar dacă e un cuvânt pe care îl știu sigur în română, acela e #Facem. Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Ne avântăm acum în cea mai grea provocare de când existăm. Vom schimba anual 5.000 de vieți ale copiilor cu boli mentale. 

"Strigăm Ajutor!" pentru construirea Clinicii de Psihiatrie Pediatrică "Prof. Dr. Alexandru Obregia"

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

03 Apr 2023
31 Mar 2023

Lau

80 RON
La multi aniiii Trouble🙏🙏🏀👌🏻
30 Mar 2023

Anonymous

100 RON
LMA Trouble!
30 Mar 2023
Trouble The Mascot : Fundația Filantropică Metropolis - Spitale Publice din Bani Privați
Tu contribui la cea mai importantă victorie!