Flavia Sirghie - Fundatia Filantropica Metropolis

Cel mai frumos cadou de ziua mea

88 RON Donatii stranse
17.6% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Din naștere am fost diagnosticata cu o formă medie de handicap locomotor și am fost nevoită să trec prin mai multe spitale din România pentru operații, investigații, recuperări și multe altele. 

Astăzi, crescând și realizând condițiile din spitalele românești îmi este teamă să mă mai internez deșii necesit in continuare tratament și investigații! 

Haideți să ne unim și să ajutăm la modernizarea spitalelor nostre pentru ca eu și alți copii și tineri aflați în această situație să putem beneficia de servicii și standarde europene și să mergem cu încredere la spital când este nevoie, ci nu cu frică. 

Împreună suntem mai buni și putem face bine!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Filantropica Metropolis

Fundația Filantropică Metropolis are ca misiune promovarea egalității de șanse și lupta împotriva discriminării, cât și îngrijirea și promovarea intereselor copiilor.

Spitale Publice din Bani Privați

Ajută-ne să renovăm spitalul Fundeni!

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

2 Donatii

Step by step..
28 Aug 2021

Anonymous

35 RON
28 Aug 2021