Marius Ciurea - Fundatia Filantropica Metropolis

Vreau multe cadouri anul asta, de ziua mea!

300 RON Donatii stranse
30% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Știm cu toții ce mare nevoie are România de un sistem de sănătate, sănătos. Din păcate, sistemul nostru de sănătate este la terapie intensiva acum, poate chiar intubat. Și asa cum am auzit ca se mai practica prin spitale, când ți se scrie pe o foaie ce medicamente sa aduci, pentru ca spitalul nu le are, putem și noi sa venim cu o pastila, pentru a-l scoate pe sistem de la ATI și a-l muta 'pe salon' .

Aceasta poate fi #spitalepublicedinbaniprivati, iar pentru ca azi fac 30 de ani, dacă v-ați gândit cumva sa îmi luați un cadou, puteți dona banii catre acest proiect. Și chiar dacă nu v-ați gândit sa îmi faceți vreun cadou, tot ați putea să faceți o donație, dacă aveți posibilitatea. 

Aici sunt mai multe detalii despre proiect. 
Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Filantropica Metropolis

Fundația Filantropică Metropolis are ca misiune promovarea egalității de șanse și lupta împotriva discriminării, cât și îngrijirea și promovarea intereselor copiilor.

Spitale Publice din Bani Privați

Ajută-ne să renovăm spitalul Fundeni!

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

3 Donatii

Anonymous

100 RON
07 Jul 2021

Anonymous

100 RON
❤️
07 Jul 2021

Anonymous

100 RON
#spitalepublicedinbaniprivati
05 Jul 2021