Marius Ciurea - Fundatia Filantropica Metropolis

Vreau multe cadouri anul asta, de ziua mea!

300 RON Donatii stranse
1,000 RON Target
Vreau sa fac o donatie!

Știm cu toții ce mare nevoie are România de un sistem de sănătate, sănătos. Din păcate, sistemul nostru de sănătate este la terapie intensiva acum, poate chiar intubat. Și asa cum am auzit ca se mai practica prin spitale, când ți se scrie pe o foaie ce medicamente sa aduci, pentru ca spitalul nu le are, putem și noi sa venim cu o pastila, pentru a-l scoate pe sistem de la ATI și a-l muta 'pe salon' .

Aceasta poate fi #spitalepublicedinbaniprivati, iar pentru ca azi fac 30 de ani, dacă v-ați gândit cumva sa îmi luați un cadou, puteți dona banii catre acest proiect. Și chiar dacă nu v-ați gândit sa îmi faceți vreun cadou, tot ați putea să faceți o donație, dacă aveți posibilitatea.

Aici sunt mai multe detalii despre proiect.

in beneficiul

Fundatia Filantropica Metropolis

Spitale Publice din Bani Privați

Daruieste ziua ta ~ 2021