Imi donez ziua de nastere pentru copii super eroi! :)

 

Sandra Luta Fundația Filantropică Metropolis - Spitale Publice din Bani Privați

100% Complete
1,039 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

 

Ho Ho Ho!

Mmmmy birthday is coming, yey!

M-am gandit si m-am tot gandit si iar m-am gandit ce imi doresc de ziua mea – well, suprinzator, I know, nimic pentru mine. Si simt asta de cativa ani, de fapt.

Dar daca tot suntem aici si cititi ce scriu si ati lua in considerare sa imi faceti o surpriza (cause i absolutely loooove surprises – alea bune, evident :P) si daca tot suntem in apropierea Craciunului si avem aceasta tendinta de a fi mai buni acum, de a ne gandi si la cei din jurul nostru (lucru pe care ar trebui sa il facem in tot restul anului, de fapt, wink wink :D), va rog sa luati in considerare cele ce urmeaza

Trebuie sa recunosc ca mi s-a rupt sufletul scrolling down in lista de proiecte disponibile, dar am gasit Search button si mers direct la ce ma decisesem deja de ceva timp.

 

De ce am ales acest proiect?

Pentru ca experienta mea m-a facut sa rezonez cel mai mult cu el.

Pentru ca nu vreau sa imi imaginez ce inseamna sa stai intr-un spital in care NU exista conditiile necesare atunci cand esti bolnav. Si mai ales, nu vreau sa imi imaginez ce inseamna sa fii copil si sa treci prin asta si sa fii parinte si sa treci prin asta pentru copilul tau si pentru tine.

Eu am fost suuuuper norocoasa cu totul, in anul in care am fost bolnava am fost nevoita sa stau doar 2 nopti internata, post each surgery. A doua oara am ales sistemul privat fara sa clipesc. In rest, totul s-a petrecut in confortul casei mele (all the pain, all the crying, all laughing, all the movies, all the thoughts, all the you name it).

O parte din acesti copii stau luni de zile in spital. Luni de zile in care acel loc devine al lor acasa. Luni de zile in care au dureri, in care le este rau, in care ii doare ca nu se pot juca, in care isi vad parintii plangand langa ei pe un scaun, de neputinta si durere pentru tot ce se intampla.

Psihicul intr-o situatie de genul acesta conteaza E N O R M, iar confortul locului in care stai si in care iti petreci zilele este un factor extrem de important. La fel cum este de o importanta majora ca atunci cand treci printr-un tratament chimioterapeutic/transplat medular sa nu intri in contact cu niciun virus, nicio bacterie (I cannot stress this enough) => totul nou, igienizat, curat este fix ce trebuie! Iar proiectul pe care l-am ales se ocupa fix de asta - renovarea unor sectii de pediatrie din cadrul Spitalului Fundeni, incepand cu sectia de Hematologie Pediatrica.

Si cum anul asta ne-am invatat cu totii sa facem plati online, este easy peasy sa donezi prin platforma Galantom <3 just a click away! Contributiile voastre cu sigurata vor face o diferenta :) 

Be kind!

Iti multumesc ca esti alaturi de mine si, daca iti place ideea, iti poti darui si tu ziua de nastere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Ne avântăm acum în cea mai grea provocare de când existăm. Vom schimba anual 5.000 de vieți ale copiilor cu boli mentale. 

"Strigăm Ajutor!" pentru construirea Clinicii de Psihiatrie Pediatrică "Prof. Dr. Alexandru Obregia"

 

Prin programele Fundației Metropolis, în ultimii 15 ani am făcut tot ce ne-a stat în putere să ajutăm copiii vulnerabili. Pentru perioada următoare ne-am asumăt un obiectiv ambițios, și anume renovarea de spitale publice. Deocamdată nu avem strategii și statistici, deoarece suferința copiilor ne-a impins să acționăm spontan. Așa că am început direct, cu etajul 7 de la Fundeni. A

 

11 Donații

Crina

30 RON
La multi ani, S!
26 Dec 2020
La multi ani! 🤗
24 Dec 2020
La multi ani!
24 Dec 2020

Anonymous

200 RON
23 Dec 2020

Cadou de ziua ta de la echipa de Accounting

285 RON
La mulți ani sănătoși plini de zâmbete, iubire, recunoștinta și oameni dragi
23 Dec 2020
La mulți ani fericiti!
23 Dec 2020
pentru un om bun
17 Dec 2020
La mulți ani, Sandra!
14 Dec 2020
La multi ani!
14 Dec 2020

Anonymous

15 RON
14 Dec 2020

Anonymous

79 RON
La multi ani! :)
14 Dec 2020
Sandra Luta : Fundația Filantropică Metropolis - Spitale Publice din Bani Privați
Imi donez ziua de nastere pentru copii super eroi! :)