Fundația Filantropică Metropolis - Spitale Publice din Bani Privați

Fundația Filantropică Metropolis - Spitale Publice din Bani Privați

Spitale Publice din Bani Privați @ Un obicei Galantom - 30 day Challenge ~ 2022

Dată: 31 December 2022

Te provocăm ca timp de 30 de zile să renunți la un obicei care nu îți face bine, sau să încerci să adopți unul care îti face bine și, în același timp să faci și tu bine altora, sprijinind o cauză caritabila. Îți vei îndemna prietenii să te susțină donând și, în felul acesta, vei avea o motivație puternica în plus ca să îți duci provocarea până la capăt. După 30 de zile este mult mai probabil că această încercare să devină un obicei bun.

[ Show more ]

1

Galantomi:

Donații:

0 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

De obicei, începutul de an este perioada rezoluțiilor. Atunci ne planificăm cum o să renunțăm la fumat, cum o să facem mai mult sport, cum o să citim mai mult sau cum o să avem grijă să mâncăm mai sănătos. 

Noi zicem că nu doar începutul de an este bun pentru asta, ci oricând decidem să renunțăm la un obicei mai puțin bun sau facem eforturi pentru a adopta unul care să ne facă bine

De cele mai multe ori se întâmplă să ne punem pe hârtie multe rezoluții din care reușim să bifăm doar câteva. Dar noi îți propunem o provocare prin care poți să faci două lucruri bune, deodată: „Un obicei galantom" - provocarea de 30 de zile - nu doar că îți faci ție un bine, dar îi ajuți și pe ceilalți.

Cum?

1. Alegi un obicei care nu-ți face bine și la care vrei să renunți, sau un obicei bun pe care vrei să îl adopți și 30 de zile faci eforturi pentru a-ți duce planul până la capăt. După 30 de zile, cu siguranță sunt mai multe șanse să rămâi cu obiceiul bun.

2. Alegi o cauză în care crezi și îi dedici provocarea ta, strângând fonduri pentru ea.  Mai concret, îți faci o pagină de fundraising pe Galantom pentru proiectul ales de tine. 

3. Apoi îi îndemni pe prieteni să te susțină să îți duci provocarea până la capăt, donând către respectiva  cauză.

În felul acesta, tu vei avea o motivație în plus să îți duci provocare până la final, și, împreună, veți susține un proiect care aduce schimbare și face bine comunității.

Deși poate părea complicat sau greu de crezut că e realizabil, te asigurăm că funcționează. Dacă prietenii donează, tu te vei simți  mai responsabil să te ții de promisiune :).

Propuneri de obicei galantom

Noi îți lansăm câteva idei de provocări, dar așteptam și propunerile tale:

Obiceiuri numai bune de deprins:

- Trezește-te dimineața devreme
- Citește minimum 30 de minute pe zi
- Ține post
- Fă mișcare zilnic
- Petrece cât mai mult timp în natură, zilnic
- Redu  consumul de plastic

Obiceiuri de lăsat deoparte:

- Fă o cură de detoxifiere
- Ia o pauză de la mașină și mergi cu bicicleta
- Deconectează-te de la social media sau de la smartphone
- Ia o pauză de la Seriale sau de la TV
- Renunță la fumat,  la cafea, zahăr, fast food sau  la alcool

Dacă te-ai convins să accepți provocarea noastră, nu lăsa pe mâine binele pe care îl poți face azi.

Creează-ți pagina acum!