Donăm 1% din valoarea fiecărei proceduri LINEYA.ro și... #FACEM ÎMPREUNĂ!

LINEYA Clinic Fundația Filantropică Metropolis - Spitale Publice din Bani Privați

Sumă strânsă
100,000 RON
Target
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bine ați venit la LINEYA Clinic, clinica de dermatologie și estetică medicală dedicată sănătății și frumuseții dumneavoastră! Suntem mândri să sprijinim inițiativa #spitalepublicedinbaniprivați pentru a contribui la dezvoltarea sistemului medical din România.

La LINEYA Clinic, avem ca valoare principală promovarea excelenței medicale și îmbunătățirea calității serviciilor medicale oferite comunității noastre. Suntem dedicați în a aduce spitalele din România la cele mai noi standarde si prin intermediul #spitalepublicedinbaniprivați, ne dorim să #FACEM schimbărilor semnificative în infrastructura și dotarea spitalelor cu echipamente moderne, pentru a asigura accesul la servicii medicale de înaltă calitate pentru toți românii.

În spiritul acestei misiuni, ne-am angajat să donăm 1% din valoarea tuturor procedurilor efectuate în cadrul clinicii noastre către #spitalepublicedinbaniprivați. Astfel, fiecare persoană care alege să ne încredințeze sănătatea și frumusețea lor contribuie automat la acest proiect nobil, sprijinind îmbunătățirea sistemului medical și oferind un ajutor semnificativ comunității noastre.

Suntem profund recunoscători pacienților noștri pentru călătoria pe care o parcurgem împreună și pentru încrederea acordată.

Vă invităm să vă alăturați în această inițiativă nobilă și să contribuiți, prin fiecare procedură efectuată la LINEYA Clinic cât si prin donații proprii la dezvoltarea sistemului medical din România. Prin unirea eforturilor noastre, #FACEM diferența și putem construi împreună un viitor mai bun pentru sănătatea și bunăstarea tuturor.

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat și pentru că alegeți LINEYA Clinic, unde frumusețea și sănătatea se îmbină cu generozitatea și dorința de a face o schimbare în comunitatea noastră.

în beneficiul

Ne avântăm acum în cea mai grea provocare de când existăm. Vom schimba anual 5.000 de vieți ale copiilor cu boli mentale.

"Strigăm Ajutor!" pentru construirea Clinicii de Psihiatrie Pediatrică "Prof. Dr. Alexandru Obregia"

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare per

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
LINEYA Clinic : Fundația Filantropică Metropolis - Spitale Publice din Bani Privați
Donăm 1% din valoarea fiecărei proceduri LINEYA.ro și... #FACEM ÎMPREUNĂ!