Cel mai frumos cadou de ziua mea

Diana Diaconeasa Fundatia Filantropica Metropolis

6.8965517241379% Complete
Sumă strânsă
2,900 RON
Target
Donații
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

Acesta este al treilea an in care de ziua mea imi doresc sa facem ceva frumos pentru oamenii care au cea mai mare nevoie de asta.

Anul trecut mi-am propus sa strang 800 de lei pentru spitale. I-am strans in cateva zile asa ca mi-am spus ca pana pe 16 octombrie, vom mai strange cateva sute de lei.

Si am strans, dragi prieteni, 2,722 RON!

Cu un an inainte, in 2020, am strans impreuna 1,010 RON pentru spitalele care au nevoie de renovari, aparatura noua si sprijin!

Anul acesta implinesc 29 de ani. E un moment fain pentru mine, si cine ma cunoaste stie cat imi plac cadourile, zilele de nastere, si in general momentele cand am oamenii dragi langa mine.

Dar parca nimic nu ma bucura mai mult decat sa vad oamenii unindu-se pentru a face lucruri frumoase pentru ceilalti.

Anul acesta imi propun sa strangem 2900 de lei, pentru aniversarea mea de 29 de ani.

Nu stiu daca o sa reusim sa ii strangem, sau daca o sa depasim suma, dar vreau sa va invit sa facem lucruri bune pentru alti oameni. Sa ne bucuram impreuna de ceea ce inseamna iubire si gratie in relatiile cu oameni pe care nu i-am cunoscut.

Spitalele care se construiesc din banii acestia sunt ale tale, ale parintilor si prietenilor care au nevoie de ele, daca nu acum, in viitor. Ale omului pe care nu ai sa il intalnesti vreodata dar prin perfuzia caruia circula viata data de tine. Care doarme putin mai bine datorita donatiilor tale care i-au cumparat un pat de spital nou. Datorita donatiei tale care ii permite sa treaca demn prin boala.

Pe 16 octombrie, cand e ziua mea, as vrea sa pot sa fiu si mai fericita decat am fost anul trecut, sau acum doi ani, cu acest target atins.

Tu cum alegi sa faci bine?

în beneficiul

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

2 Donații

Cosmin