Un cadou pentru ei de ziua mea!

 

Iuliana Duca Fundația Filantropică Metropolis - Spitale Publice din Bani Privați

37.5% Complete
375 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor, așa că anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua unei cauze dragi mie.

Fundația Metropolis face un gest minunat: renovează secția de Nefrologie Pediatrică de la ICF, unde micii luptători cu vârste fragede țin piept afecțiunilor renale. 

De ce îmi doresc să fac asta? Pentru că fiecare copilaș trebuie să își trăiască copilăria jucându-se, mergând la școală, zâmbind în fiecare zi, în niciun caz așteptând următoarea doză de tratament. Mânuțele lor ar trebui să fie pictate cu cerneală de stilou și nu cu urme ale perfuziilor.

Mă implic pentru că îmi doresc ca aceste suflete să nu mai sufere, să zâmbească și să aibă parte de cele mai bune condiții. Așa că dacă îți dorești să le faci un cadou, de ziua mea, te invit să donezi pentru o viață mai bună a acestor îngerași.

Îți mulțumesc că ești alături de mine! Ei au cea mai mare nevoie de noi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Ne avântăm acum în cea mai grea provocare de când existăm. Vom schimba anual 5.000 de vieți ale copiilor cu boli mentale. 

"Strigăm Ajutor!" pentru construirea Clinicii de Psihiatrie Pediatrică "Prof. Dr. Alexandru Obregia"

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

23 Apr 2022

Anonymous

50 RON
19 Apr 2022

Anonymous

75 RON
19 Apr 2022

Anonymous

150 RON
19 Apr 2022
Iuliana Duca : Fundația Filantropică Metropolis - Spitale Publice din Bani Privați
Un cadou pentru ei de ziua mea!