Ana Baniciu - Fundatia Filantropica Metropolis

Cel mai frumos cadou de ziua mea

600 RON Donatii stranse
10,000 RON Target
8 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

Cred ca sunt foarte multi cei care au nevoie de interesul, initiativa si ajutorul nostru si mai cred ca spitalele din Romania trebuie ajutate si ele.

Mi-am propus sa fac mai mult si sa ma implic mai mult acolo unde este nevoie si imi doresc sa facem bine impreuna!

Pentru asta am avut nevoie si eu la randul meu de un om care sa ma ajute sa ajut! Stiu ca suna ciudat dar am vrut sa fiu sigura ca tot ce ne propunem se si intampla si pentru asta, intr-o zi, cand l-am prins pe Codin Maticiuc la o masa distanta de mine , i-am spus ca vreau sa ma implic si sa imi spuna cum sa incep! De ce Codin? Pentru ca el de ani de zile se ocupa de spitalele din Romania si rezultatele sunt unele extraordinare si vizibile! Pentru ca familia lui face de 20 de ani treaba asta si nu pot sa nu aplaud initiativa tuturor celor care lupta si schimba ceva pentru ei si pentru cei din jur!

Pe 28 ianuarie este ziua mea, zi pe care eu o donez Fundației Metropolis pentru ca secția de Nefrologie Pediatrică din cadrul Spitalului Fundeni să poată deveni un loc mai bun pentru  micuții care se luptă cu boli grele in cei mai frumosi ani ai lor de copilarie.

Vreau ca voi toți, cei care vreți să-mi faceți o bucurie, să faceți o bucurie copiiilor care suferă de cancer!

Asta este cadoul pe care mi-l doresc cel mai mult anul asta, sa facem impreuna bine!

in beneficiul

Fundatia Filantropica Metropolis

Spitale Publice din Bani Privați

Dăruiește ziua ta ~ 2022