Mariana Baron - Fundatia Filantropica Metropolis

Un spital nou, cel mai frumos cadou

100 RON Donatii stranse
20% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De când eram micuța am fost o persoana sensibila care a vizitat spitalele foarte des. Condițiile din spitale sunt in funcție de noroc sau de “cunostinte”, iar asta ma supăra foarte tare.

De când am devenit mamica, îmi doresc tot ce este mai bun pentru copilul meu și ținând cont de faptul ca mereu am avut încrederea ca pot schimba ceva in aceasta lume, îmi doresc sa încep de aici.

Știu ca nu se face primăvara cu o floare dar poți aduce un zambet pe chipul cuiva!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Filantropica Metropolis

Fundația Filantropică Metropolis are ca misiune promovarea egalității de șanse și lupta împotriva discriminării, cât și îngrijirea și promovarea intereselor copiilor.

Spitale Publice din Bani Privați

Ajută-ne să renovăm spitalul Fundeni!

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

2 Donatii

27 Aug 2021

Anonymous

50 RON
27 Aug 2021