Roxana Rosca - Fundatia Filantropica Metropolis

Cel mai frumos cadou de ziua mea

100 RON Donatii stranse
33.333333333333% Complete
300 RON Target
5 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

Prin luna noiembrie 2017 am văzut la televizor pentru prima data o campanie de strângere de fonduri pentru construirea unui spațiu în care puteau sa locuiască părinți ai copiilor bolnavi de cancer. Văzând oamenii aceia care stăteau pe un scaun câte 24 de ore mi s-a făcut parul maciuca și piele de găină.

Mereu ne gândim ca noua nu ni se poate întâmpla. Am hotărât sa donez pentru ca ma gândeam oare cum se simt părinții aceia? Cumva am făcut acest lucru cu gândul la părinții care trec prin asa ceva și la suferință copiilor lor fără sa știu cu adevărat cum sta treaba.

Iată ca aveam sa aflu nici o luna mai târziu, când puiul nostru a fost diagnosticat cu cumplita boala.

Asa am petrecut 8 luni în spital cu foarte puțin timp acasă. Cumva etajul 7 al Institului Clinic Fundeni a devenit a doua acasă, ca pentru toți ceilalți de acolo. După socul inițial începi sa te integrezi și sa înveți sa trăiești o noua realitate.

M-am alăturat acestei cauze în primul rand cu donari lunare și acum dăruindu-i ziua pentru ca știu ca trebuie schimbat ceva acolo. Știu, nu este corect. "Donam" deja în fiecare luna statului niște bani din care ar trebui sa se facă ceva. Din păcate nu se face nimic. Copiii aceștia au nevoie de baie în salon, de spatii prietenoase pentru ca și asa trec prin cumplita boala.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

in beneficiul

Fundatia Filantropica Metropolis

Renovare spital Fundeni

Daruieste ziua ta ~ 2021